Hipdonky: waar laat jij je jas?

Door: CRMNS op 24/11/2018 om 11:22:56

KNOOP JIJ JE JAS OM JE MIDDEL, OF HOU JE HEM VAST?
Wat doe jij met je jas als je hem niet aan hebt?

Tuurlijk, het ligt voor de hand om je HipDonkey met name in de zomer te gebruiken. Zeker in de zomer van 2018 konden we regelmatig zonder jas de deur uit. Maar wist jij dat je de HipDonkey ook op andere momenten jouw perfecte metgezel kan zijn? We leggen je graag uit hoe. 

Allereerst is het goed om je te bedenken dat het met name de lente en de herfst zijn waarin het nog prachtig weer kan zijn. Echter, het weer kan zomaar omslaan in deze tijden. En als het dan plots gaat regenen of koud wordt, is het toch wel prettig als je een jas of vest bij je hebt. Zelfs in de winter is de HipDonkey ideaal. Als je heerlijke wollen sjaal bijvoorbeeld net even te warm is bij het binnenlopen van het station of een winkel.
 
Voor iedereen die graag buiten is
De HipDonkey is ontworpen voor iedereen die graag buiten is. Denk aan wandelaars, fietsers, reizigers en vakantiegangers. Maar er zijn ook HipDonkey-gebruikers in wat minder voor de hand liggende situaties zoals tijdens het uitlaten van de hond, in de sportschool en op het strand. Ook tijdens een avondje uit kan de HipDonkey van pas komen als je je jas in de garderobe hebt afgegeven, maar je toch nog je vestje of sjaal uit wilt doen zonder ermee te hoeven slepen.

Kortom: de HipDonkey is er voor iedereen die het fijn vindt om buiten te zijn en te bewegen. Maar ook als jij in de winter liever naar de sportschool gaat, functioneert je HipDonkey als ideaal item voor je handdoek. Dus van heerlijk luieren aan het strand tot een frisse herfstwandeling; elk seizoen heeft zo zijn charme. En de HipDonkey is in elk seizoen te gebruiken.

De verschillende HipDonkey-types
Allereerst is er de Urban HipDonkey: een licht en sportief model dat verkrijgbaar is in zes kleuren. Gemaakt van honderd procent echt leer. Daarnaast is er de Premium HipDonkey, gemaakt van dikker volnerf rundleer dat rondom is gestikt. Dit laatste is het verschil met de Urban. De Premium heeft een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in vijf kleuren. De kunststof clip is verkrijgbaar in zwart en wit.