Vanguard Road Show

08 dec 2018
THE ROADSHOW
Ter lancering van de Vanguard V850 jeans en V850 bike introduceert Vanguard dit najaar de zesde editie van The Vanguard Roadshow. The Roadshow gaat in augustus van start en toert door het hele land. Op 8 december 2018 organiseert het team van Vanguard Clothing specialisten in samenwerking met Crooijmans Mannenmode. The Roadshow in Nuenen. Deze dagen staan geheel in het teken van de nieuwste V850 jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V850 motor. Vanguard Clothing specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Crooijmans Mannenmode het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor €129,- aan Vanguard kleding aanschaft een T-shirt cadeau! Iedere consument die deze dag voor €399,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt een leren aktetas t.w.v. €249,95 Bij €499,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt  de consument een leren tas cadeau t.w.v. €349,95!

THE V850 Jeans
Vanguard maakt sinds jaar en dag naam met unieke cross-overs tussen haar jeans en custom Moto Guzzi motoren. Ook in deze collectie vindt er weer een kruisbestuiving plaats tussen deze twee ambachtelijke processen; het bouwen van een custom motorfiets en het ontwikkelen van een nieuwe jeans. De nieuwe V850 Rider Jeans is een NOOS jeans van soepele 4-way stretch denim in twee nieuwe wassingen: Clean Dark Blue en Mid Blue Used. Gelijktijdig met de jeans brengen de mannen van Wrench Kings de ‘Master of Endurance’ tot leven, een door Gannet Design ontworpen Moto Guzzi V7. Het design is een hele diepe buiging naar de legendarische Moto Guzzi V850 Le Mans en een ode aan de rijke racehistorie. De futuristische custom heeft allerlei details die verwijzen naar de jeans – en andersom – zoals de kleur en stiksels van het zadel, de V-vormige cut-out voor het achterlicht, de waistband patch in Decadent Chocolate, de triple highway stitching, de V boven de backpocket en het ritsje aan de zijkant van het zadel.

De bijzondere, one-ofmotoren van Vanguard doen nogal wat stof opwaaien in de internationale custom scene en ook de aankondiging van de Vanguard Moto Guzzi V850 en de bijbehorende jeans zorgt voor hooggespannen verwachtingen. Om dit rijdende design-statement kracht bij te zetten presenteert Vanguard de V850 Capsule Collectie, een compacte collectie waarin geen concessies gedaan zijn en er uitsluitend met de beste kwaliteiten is gewerkt. De collectie bestaat uit een schaapsleren jas, twee shirts, een T-shirt en een Italiaanse black denim. Als ode aan deze futuristische Moto Guzzi hebben alle items ofwel dezelfde kleur als de custom of onderdelen daarvan, of hebben ze accenten en details die direct naar de machine verwijzen. Zo ontstaat een stijlvolle, motor-geïnspireerde capsule collectie waarin stijl, eigenzinnigheid en comfort zich moeiteloos laten combineren.

De Vanguard Clothing specialisten en het team van Crooijmans Mannemode laten graag zien hoe de jeans in diverse wassingen perfect te combineren is tijdens verschillende draagmomenten. 

Over Vanguard Clothing
Vanguard is een authentiek lifestyle label voor moderne mannen die schoonheid en hoogstaand design belangrijk vinden en dit zoeken - en vinden - in klassieke motoren, stijlvolle kleding en andere zaken waar liefde en aandacht aan besteed is. Vanguard trekt al jaren op met Moto Guzzi, waarbij de combinatie van Italiaans design en het Amerikaanse vrijheidsgevoel als inspiratiebron dient. De originaliteit is terug te vinden in speelse details, mooie designs, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen. Samen vormt dit de basis voor een casual en dressed-up look op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.